برای نصب پارتیشن اداری روشها و ابزارهای مختلفی وجود دارد. این تفاوت دلایلی یکسان ندارد بلکه بخشی از این دلایل میتواند سلیقه شخص نصاب و نوع تخصصی که دارد باشد و بخش دیگری از این اختلاف، نوع پارتیشن در حال نصب میباشد چرا که هر نوع پارتیشن با توجه به جنس و حساسیت های فنی خود با انواع دیگر روش های مختلفی برای نصب و حتی تولید دارند.
در ادامه این مطلب قصد داریم روشها و نحوه نصب رایجترین انواع پارتیشن اداری را بررسی کنیم تا بهترین روش برای نصب هر یک را پیدا کنیم.
دلیل اصلی نصب پارتیشن اداری
احساس نیاز مدیران به ایجاد حریم خصوصی فضای متمرکز برای خود و کارمندان، نصب پارتیشن اداری را در محیط کاری بیش از پیش امری لازم و ضروری کرده است. ایجاد پارتیشنهای اداری برای کارمندان باعث میشود بازدهی افزاد تا چند برابر افزایش
پیدا کند. چرا که از همهمه و رفت و آمدهای اطراف خود بی خبر بوده و همین مسئله ساده باعث تمرکز بیشتر بر روی کاری که انجام میدهند خواهد شد.
بعلاوه فرایند نصب جداکنندهها در یک شرکت این امکان را به مدیریت میدهد که از فضای موجود حد اکثر استفاده ممکن را داشته باشد. بطور مثال یک دفتر کار که دارای دو اتاق کار است را میتوان با پارتیشن بندی به 4 و حتی 5 اتاق کوچکتر تقسیم کرد که هم جلوه زیبای خود را بدست آورد و هم بخش بندی محیط کار به خوبی انجام گیرد.
حال خیلی از افراد که شاید به تازگی اقدام به ثبت و راه اندازی یک شرکت کرده اند و قصد دارند تا از هر راهی که میتوانند در هزینه های جاری شرکت صرفه جویی کنند، خودشان پارتیشن اداری را خریداری کرده و اقدام به نصب آن با توجه به تجربه فنی و دانستههای خود میکنند. این امر آموزش و تخصص خاصی نیاز دارد که اگر اصرار دارید که خودتان انجام دهنده فرایند نصب باشید آموزشهایی که در ادامه گفته شده به دردتان خواهد خورد.
ابزار لازم برای نصب پارتیشن
انجام هر کاری ابزار مخصوص به خود را میطلبد و به وسایل و تجهیزاتی نیاز دارد. نصب پارتیشنها نیز از این قائده مستثنی نبوده و نیاز به وسایل و ابزارهای خاصی دارد که هر شخصی بصورت عادی این ابزار و وسایل را در اختیار ندارد.
برخی از دستگاههای الکتریکی لازم برای نصب و اتصال جداکننده ها به یکدیگر و سازه اصلی که دیوار یا درب است مانند انواع مختلف دلر از برقی، شارژی و یا هملتی میباشد. دستگاههای جانبی دیگری مانند دستگاه پمپ باد و عمود بر، دستگاه تیلو پانچ اسکانپ و یک جعبه ابزار کامل و حرفه ای لازمه این فرایند تخصصی و فنی است.
همین دستگاهها و تجهیزات خاص و پیشرفته هستند که باعث میشوند افراد نتوانند به تنهایی از عهده نصب این جداکنندهها یا اصطلاحا پارتیشن اداری بر بیایند و نیاز به یک فرد متخصص و دارای تجهیزات لازم را احساس میکنند.
مراحل نصب و اتصال پارتیشن اداری
و اما به بخش اصلی مطلب یعنی آموزش مراحل نصب پارتیشن اداری رسیدیم که در این بخش سعی شده تا حد امکان با به تصویر کشیدن و توضیحات تکمیلی متنی بتوانیم مراحل نصب جداکنندهها را آموزش دهیم تا در صورت در اختیار داشتن ابزار و تجهیزات بتوانید خودتان از پس این کار دشوار تا حد زیادی برآیید.
- اتصال بخش های پارتیشن به یکدیگر :
اولین بخش کاری که باید انجام شود متصل کردن تکه قیدهای 10 سانتیمتری از پیش ساخته شده به تیرک های pvc بلند است. این کار با استفاده از دستگاههایی که در بالا اشاره کردیم انجام خواهد شد. سپس تیرکهای بلندی که pvc دار هستند به لتهای پیچ شده و متصل میشوند. پس از آن که اسکلت اصلی پارتیشن شکل گرفت باید اقدام به نصب دربها به این بدنه اصلی کرد. - اتصال سازه به زمین :
بعد از نصب شدن درب ها باید اقدام به نصب و اتصال سازه نهایی شده به زمین کرد. البته این اتصال بهتر است از قسمت پایین آغاز شود که اگر لازم شد مشکلاتی از جمله شیب زمین با استفاده از خود پارتیشن برطرف شود. - اتصال قاب به بدنه پارتیشن :
بعد از بستن پنل ها و اتمام فرایند اتصال سازه به زمین، نوبت به بستن قاب و جای گذاری شیشه یا هر نوع پارتیشنی که خریداری شده است میرسد. البته این کار هم باید به نوبت انجام شود یعنی ابتدا لازم است نمای بیرونی کار متصل و پیچ شود و در ادامه بعنوان مرحله بعدی نمای پشت یعنی داخلی کار را مانند نمای خارجی نصب و پیچ شود.
اما در نهایت باید زمانی که قصد نصب پارتیشن اداری برای خودتان را دارید به همه جنبهها و زوایا دقت کافی داشته باشید. یکی از مهمترین این فاکتور های تک و یا دو جداره بودن پارتیشن است که هر یک قلق و روش مخصوص به خود را برای اتصال و نصب دارند. بهترین حالت برای انجام این فرایند پیچیده اسن است که اگر پارتیشن بندی مجموعه شما قدری پیچیده و حساس است از یکی متخصص برای انجام این کار کمک گرفته یا حد اقل باید تیمی حرفه ای مشورت نمایید.
بدون دیدگاه